Avio karte Beograd do svih svetskih destinacija, najpovoljnijih i najkvalitetnijih kompanija, letovi, rezervacije karata za vaše putovanje!

english apartments
english
espanol apartamento
espanol

Ovde se možete informisati o aerodromima u svetu, vremenskoj prognozi, valuti i drugim korisnim savetima za vaše putovanje.
www.amadeus.net


Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu:

http://www.beg.aero


Na našim stranicama u svakom momentu možete rezervisati redovne letove svih avio kompanija sa kojima sarađujemo, ili nas kontaktirati telefonom, pa ćemo mi to učiniti umesto vas. Takođe možemo da vam ponudimo letovanje, ili hotelski smeštaj u vašoj destinaciji i rent a car usluge.

detalji o avionskim kartama

Rezervacije:

Naša agencija ima u ponudi karte svih većih svetskih prevoznika, a za vas ćemo odabrati onu kompaniju koja u momentu vašeg opredeljenja nudi najpovoljnije uslove za vaše putovanje.

Rezervacija je u potpunosti besplatna i neobavezujuća. Rezervaciju možete menjati koliko je god potrebno dok se ne odlučite za kupovinu. Ovakav način rezervisanja vam omogućava da obezbedite sebi što povoljnije mesto na letu do željene destinacije.

rezervacije letova
Amadeus
rule
IATA Akreditovani agent
rule

Rezervacije se mogu obaviti u našoj kancelariji, telefonom ili putem elektronske pošte.

 

  • Cene avionskih karata su okvirno izražene u evrima. Plaćanje je gotovinsko u dinarskoj protivvrednosti na dan kupovine, kreditnim karticama ili preko računa.
  • Kartu je moguće platiti i iz inostranstva
  • Najjeftinije karte se često ne mogu menjati i ne mogu se refundirati.
  • Na cenu utiču mnogi faktori (aerodromske takse, cena goriva, sezonalnost, dužina boravka na krajnjoj destinaciji). Cena je zagarantovana tek u momentu kupovine.

AVIO KARTE ZA CEO SVET

Avio karte za ceo svet

Naša agencija vrši rezervaciju avio karte svih avio kompanija  kao i avio karte Low Cost prevozilaca

SPAINAIR
GERMANWINGS
FLY NIKI
AIRBALTIC

air balticAvio karteniki
German wings
1 1
1 Olympic avio karte
1 1
1 1
1 1
1 1

 

 

Aerodrom Beograd - Nikola Tesla vesti:


Zlatna godina u istoriji Aerodroma Nikola Tesla, 07.07.2017.

Na Aerodromu Nikola Tesla Beograd danas je zvanično otvoren novi Terminal 2 B, koji je od 9. juna do danas bio u probnoj fazi. Na Terminalu 2B nalazi se novih 10 ček-in šaltera, od kojih su 2 šaltera za automatsku predaju prtljaga koji su, inače, po ...

(06/07/2017)

Odlični rezultati Aerodroma najavljuju uspešnu letnju sezonu, 01.06.2017.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd i u maju nastavlja sa povećanjem broja putnika.

U maju je beogradski aerodrom uslužio za ovaj mesec rekordnih 432.828 putnika, što je 4 odsto više nego u maju prethodne godine, a prevezeno je ukupno više od 1.600 tona robe i pošte, 22 odsto više nego u istom mesecu prošle godine.

Od početka godine usluge beogradskog aerodroma koristilo je ukupno više od ...

(31/05/2017)

Aerodrom nastavlja sa odličnim poslovnim rezultatima, 25.05.2017.

AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd nastavlja sa odličnim rezultatima u svim segmentima poslovanja.

U prva četiri meseca 2017. godine AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd ostvario je bruto dobit u iznosu od 975,3 miliona dinara, što je 18 odsto više u odnosu na isti period 2016. godine, dok neto dobit iznosi 831,7 miliona dinara, odnosno veća je 21 odsto.

(24/05/2017)


Rezervišite najjeftiniju kartu, putem našeg formulara za rezervacije
Na sledećoj adresi možete proveriti Vašu rezervaciju:
U prvo polje ukucajte šifru rezervacije koju ste dobili u agenciji, a u drugo polje ukucajte vaše prezime.
www.checkmytrip.com

Za neke avionske karte postoje omladinski i seniorski popusti. Proverite kod vašeg agenta da li spadate u neku od ovih kategorija.

Šta je potrebno da znate prilikom rezervisanja!

Da biste sebi obezbedili najpovoljniju (najjeftiniju) avio kartu, precizirajte datume odlaska i povratka. Otvoreni datum povratka je uvek skuplja varijanta.

Najjeftinije avio karte podrazumevaju određenu dužinu boravka na destinaciji, najčešće tri do sedam dana, a neke obavezuju da na destinaciji provedete vikend.

Pojedine avio-kompanije omogućuju specijalni popust na koji imaju pravo omladinci (do 25 ili 26 godina starosti) i seniori (preko 50 ili 65 godina starosti).
Ukoliko imate pravo na neki od ovih popusta, skrenite pažnju vašem agentu.


Avio karte Search Engine Works are done by Relikon Internet marketing, programming and design company from Novi Sad - Priprema za SE, validacija i optimizacija web sajtova - Relikon WorkShop 2017

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!