Avio karte Beograd do svih svetskih destinacija, najpovoljnijih i najkvalitetnijih kompanija, letovi, rezervacije karata za vaše putovanje!

english apartments
english
espanol apartamento
espanol

 

detalji o avionskim kartama

Rezervacije:

Naša agencija ima u ponudi karte svih većih svetskih prevoznika, a za vas ćemo odabrati onu kompaniju koja u momentu vašeg opredeljenja nudi najpovoljnije uslove za vaše putovanje.

Rezervacija je u potpunosti besplatna i neobavezujuća. Rezervaciju možete menjati koliko je god potrebno dok se ne odlučite za kupovinu. Ovakav način rezervisanja vam omogućava da obezbedite sebi što povoljnije mesto na letu do željene destinacije.

rezervacije letova
Amadeus
rule
IATA Akreditovani agent
rule

O nama

Preduzeće za turizam Sirius Tours osnovano je 2006. godine u Beogradu.

Osnovna delatnost našeg preduzeća je prodaja avio karata svih svetskih avio kompanija, hotelski smeštaj širom sveta kao i organizacija individualnih ili grupnih putovanja .

U svojoj ponudi takođe imamo i kurseve jezika u inostranstvu kao i organizovane obilaske Beograda u pratnji turističkih vodiča sa licencom.

Uporedo sa gore navedenim delatnostima, od 2009. godine Sirius Tours uvodi u ponudu dnevni najam apartmana sa 4* u centru Beograda namenjen domaćim i stranim gostima. Ove godine otvorena je naša vila "Sirius klub" na Kopaoniku koja u svojoj ponudi ima sobe sa 2, 3, 4 i 6 ležajeva gde svaka soba ima svoje kupatilo.Nasa ponuda

NOVOSTI:

Kopaonik, Evropski gradovi

Rezervacija i nabavka avionskih karata za CEO SVET
avionske kompanije - prevoznici
PROMOTIVNE CENE

Sirius Tours - redovna ponuda:

  • Avio karte do svih svetskih destinacija
  • Hotelski smeštaj
  • Kursevi jezika u inostranstvu
  • Organizovane ture u pratnji vodiča
  • Povoljan smeštaj na Kopaoniku

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

Putovanje čiju destinaciju, datum polaska i vreme boravka određujete sami. Individualno putovanje se isključivo realizuje na lični zahtev pojedinaca, tako da nikad ne zavisite od minimuma broja putnika.

Naša agencija je u mogućnosti da vam obezbedi najpovoljnije avionske karte kao i hotelski smeštaj za sve turističke destinacije.

Dozvolite da vam pomognemo u izboru...!

Sirius Tours 2017 - Beograd Pop Lukina 13, 11000 Beograd
tel: 011/ 32 88 681, fax: 011/ 32 88 682 e-mail: info@siriustours.co.rs

Avio karte Search Engine Works are done by Relikon Internet marketing, programming and design company from Novi Sad - Priprema za SE, validacija i optimizacija web sajtova - Relikon WorkShop 2017

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!